ТУРЕЧЧИНА: АВТОБУСНІ ТУРИ З УКРАЇНИ


 ПРО НАС >> НАПРЯМКИ ЗА КОРДОН >>  ТУРЕЧЧИНА

ВІДПОЧИНОК У ТУРЕЧЧИНІ: НАШІ НАПРЯМКИ


АВТОБУСНИЙ ТУР:
ЗАПОРІЖЖЯ - СТАМБУЛ

АВТОБУСНИЙ ТУР: ЗАПОРІЖЖЯ – СТАМБУЛ

Оптимальний варіант поїздки до Туреччини з України цього року – це автобусні тури наприклад, такі як Запоріжжя – Стамбул. Дорога займає близько 30-33 годин, а отже має бути максимально комфортною та безпечною. Саме такі тури організовує наша команда.

АВТОБУСНИЙ ТУР:
ЗАПОРІЖЖЯ- АНТАЛІЯ

АВТОБУСНИЙ ТУР: ЗАПОРІЖЖЯ– АНТАЛІЯ

Кожен маршрут ретельно спланований логістами компанії. Наприклад автобусний тур до Анталії із Запоріжжя займає орієнтовно 48 годин. Тому в дорозі передбачена зупинка на ніч в готелі Стамбула (ціна врахована в ціні квитка) для відпочинку.

АВТОБУСНИЙ ТУР:
ЗАПОРІЖЖЯ - КЕМЕР

АВТОБУСНИЙ ТУР: ЗАПОРІЖЖЯ – КЕМЕР

Кемер один з найпопулярніших курортів серед любителів «all inclusive». Тому і ми організовуємо поїздку із Запоріжжя до Кемера за таким же принципом: наша команда продумала та організувала тур “під ключ”. Вибираючи нас, ви обираєте якість.

АВТОБУСНИЙ ТУР:
ДНІПРО - СТАМБУЛ

АВТОБУСНИЙ ТУР: ДНІПРО – СТАМБУЛ

Туристичний автобус на 55 місць обладнаний відповідно до європейських норм пасажирських перевезень: зручні крісла з спинками і ременями безпеки, що розкладаються, системою кондиціювання, аудіо та відео, WI-FI, USB-роз’єми, велике багажне відділення.

АВТОБУСНИЙ ТУР:
ДНІПРО - АНТАЛІЯ

АВТОБУСНИЙ ТУР: ДНІПРО- АНТАЛІЯ

Маршрут поїздки: Дніпро – Кривий Ріг – Кропивницький – Умань – Одеська область – Молдова – Румунія – Болгарія – Стамбул – Анталія. Орієнтовний час у дорозі 48 годин. Дорогою заплановано санітарні зупинки на АЗС кожні 4 години.

АВТОБУСНИЙ ТУР:
ДНІПРО - КЕМЕР

АВТОБУСНИЙ ТУР: ДНІПРО – КЕМЕР

Забронювати подорож до Туреччини з України легко у телефонному режимі. Оператори компанії докладно розкажуть про деталі поїздки та обговорять усі організаційні питання. Якщо у вас є додаткові питання, ми з радістю допоможемо з їх вирішенням.

АВТОБУСНИЙ ТУР:
КРИВИЙ РІГ - СТАМБУЛ

АВТОБУСНИЙ ТУР: КРИВИЙ РІГ – СТАМБУЛ

Наша команда організовує подорожі так, щоб вони доповнювали позитивні емоції від відпочинку. Тепер подорож до Стамбула можлива і автобусом із Кривого Рогу. В дорозі ви проведете 30-33 години, які пройдуть легко та комфортно.

АВТОБУСНИЙ ТУР:
КРИВИЙ РІГ- АНТАЛІЯ

АВТОБУСНИЙ ТУР: КРИВИЙ РІГ- АНТАЛІЯ

Усі рейси компанії офіційно зареєстровані. Страхування пасажирів включено у вартість проїзду. У салонах є полиці для ручної поклажі, аудіо та відео система, а також WI-FI та USB роз’єми для зарядки гаджетів.

АВТОБУСНИЙ ТУР:
КРИВИЙ РІГ - КЕМЕР

АВТОБУСНИЙ ТУР: КРИВИЙ РІГ – КЕМЕР

У Кемері субтропічний клімат та туристичний сезон тут триває з квітня до середини жовтня. У літню пору температура коливається між +28°С і +36°С. Ми із задоволенням організуємо Вашу поїздку на море.

ПОДОРОЖ У ТУРЕЧЧИНУ: ЯК ЗАБРОНЮВАТИ КВИТОК

Автобусний тур до Туреччини з України на даний момент оптимальний варіант поїздки. Ми максимально спростили всі організаційні питання, і тепер забронювати квиток до Стамбула, Анталії чи Кемеру можна за кілька хвилин.

ЗАЯВКА

Щоб організувати поїздку Україна – Туреччина необхідно зв’язатися з нами зручним для вас способом: зателефонувати на вказані вище номери, відправити повідомлення в Вайбер або Телеграм, оформити онлайн-бронювання. Оператори компанії на зв’язку 24/7/365, раді прийняти заявку та проговорити організаційні питання поїздки.

УЗГОДЖЕННЯ ДЕТАЛЕЙ

У міжнародних напрямках ми працюємо з часткової або повної оплатою проїзду. Після того, як вона буде зроблена, вас вносять до списку пасажирів рейсу. За 1-2 дні до виїзду куратор напряму зв’яжеться з вами для узгодження деталей: марка та номер автобуса, місце відправлення автобуса та інші.

ВИКОНАННЯ

Маршрут проходження: Запоріжжя – Дніпро – Кривий Ріг – Кропивницький – Умань – Одеська область – Молдова – Румунія – Болгарія – Стамбул – Анталія – Кемер.

Час у дорозі завитий від міста прибуття: Стамбул-33; Анталія 45; Кемер-48 годин. Дорогою кожні 4 години робимо технічні зупинки на АЗС.

ПОВІДОМТЕ НАМ

Якщо ваші плани змінилися та поїздка не відбудеться або переноситься, будь ласка, повідомте про це менеджера компанії. Ми внесемо необхідні зміни. Завчасно дякуємо за розуміння.

ПОВЕРНЕННЯ КОШТІВ

У разі повної або часткової оплати проїзду можливе повернення грошей: за 7 діб до виїзду повернення 100% коштів, скасування менше ніж за 168 годин кошти не повертаються.

ПРИМІТКА

Звертаємо вашу увагу, що час у дорозі може трохи змінюватись у зв’язку з перетином кордону, трафіком на дорогах або через додаткові зупинки на вимогу, якщо такі будуть.

ПОЇЗДКИ В ТУРЕЧЧИНУ З УКРАЇНИ З «ЕЛІТОН-ТУР» : ОПТИМАЛЬНИЙ ВАРІАНТ


Наша компанія працює у сфері пасажирських перевезень з 2013 року. За цей час ми здійснили безліч рейсів у різних напрямках як по Україні, так і ближньому зарубіжжю. Завдяки нашому досвіду ми сміливо можемо сказати, що вибираючи нас, наші пасажири довіряють професіоналам. Кожен наш рейс ретельно спланований і в ньому продумана сажня деталь, починаючи від бронювання подорожі до останньої хвилини поїздки.

Міжнародні рейси ми здійснюємо туристичними автобусами на 50-55 місць. Перевага нашого транспорту у його комфортабельності: протягом усього шляху в автобусі працює WI-FI

  • зручні крісла з спинками, що розкладаються, і ременями безпеки;
  • протягом усього шляху в автобусі працює WI-FI;
  • є USB-роз’єм для зарядки особистих гаджетів;
  • над кожним рядом сидінь система кондиціювання;
  • аудіо та відео система;
  • в салоні є полиці для ручної поклажі;
  • велике багажне відділення – у нас немає обмежень за вагою та обсягом валіз.

Наша команда зарекомендувала себе як клієнтоорієнтована компанія, ми завжди організовуємо поїздки з високим рівнем комфортабельності та безпеки:

  • логісти максимально опрацьовують кожен напрямок;
  • оператори на зв’язку 7/24/365, раді прийняти заявку та проконсультувати;
  • менеджери напрямів своєчасно обробляють броні та завжди доброзичливо комунікують з туристами;
  • водії компанії професіонали та мають великий стаж роботи у сфері пасажирських перевезень. Охайні, доброзичливі та пунктуальні.

Замовте квиток прямо зараз!

    ПЕРЕВАГИ КОМПАНІЇ «ЕЛІТОН-ТУР»

    Наша принципова позиція – задоволений клієнт. Це результат, якого ми прагнемо. Завдяки цьому ми працюємо над собою та вдосконалюємося щодня. Мабуть, тому більшість клієнтів повертаються до нас повторно. Ваша поїздка з нашою командою буде гарним початком та завершенням подорожі.

    КОМФОРТ У ДОРОЗІ

    Транспорт компанії – це сучасні туристичні автобуси, розраховані на міжнародні поїздки та обладнані для комфорту в дорозі: зручні крісла, кондиціонери, аудіо та відео система, WI-FI та USB роз’єми, великий багажник.

    З НАМИ ВИГІДНО

    Наші пасажири заощаджують на вартості квитка, розуміючи складність ситуації, ми зафіксували мінімальну ціну квитка. Крім цього ми пропонуємо гнучку систему знижок постійним клієнтам, групам від 10 пасажирів.

    БЕЗПЕКА

    Елітон-Тур працює офіційно з повним пакетом документів та несе відповідальність за безпеку клієнтів. Кожен наш пасажир застрахований під час подорожі. Транспорт регулярно проходить технічне обслуговування.

    СПОСІБ ОПЛАТИ

    У міжнародних напрямках ми працюємо з часткової або повної оплати проїзду. Яку можна здійснити онлайн на картку Visa та MasterCard. У разі передоплати залишок суми можна внести в автобусі готівкою.

    ПРОФЕСІЙНІСТЬ ВОДІЇВ

    Весь колектив компанії має багаторічний досвід роботи у сфері пасажирських перевезень. Водії доброзичливі, добре знають маршрут та завжди пунктуальні. З нами завжди безпечно.

    ОРГАНІЗАЦІЯ ПОЇЗДКІ

    Оператори компанії завжди на зв’язку та готові прийняти вашу заявку. Менеджери коректно складають маршрут збору пасажирів, щоб унеможливити затримки в розкладі.

    КРАЩІ КУРОРТИ ТУРЕЧЧИНИ


    Отдых в Турции: АНТАЛІЯ

    АНТАЛІЯ

    Курорт чарує туристів мальовничими краєвидами та пам’ятками стародавньої архітектури. Пляжний відпочинок в Анталії можна насолоджуватися 6 місяців на рік у сучасних готелях різної категорії.

    Отдих в Туреччині: Аланія

    АЛАНІЯ

    Курорт може запропонувати набагато більше, ніж просто сонце, Середземне море, пляж та готелі “все включено”. Таврійські гори зі швидкими річками та чудовими каньйонами.

    Тури до Туреччини: Белек

    БЕЛЕК

    Белек – найреспектабельніший курорт атлантичного узбережжя Туреччини. Курорт відомий своїми пляжами, термінальними джерелами, полями для гольфу.

    Тури до Туреччини: Бодрум

    БОДРУМ

    Курорт на березі Егейського моря з ідеальним кліматом та пишною зеленню. Бодрум поєднує у собі вікові турецькі традиції та спадщину давньої Греції.

    Тури до Туреччини: Даламан

    ДАЛАМАН

    Курорт Середземного моря славиться своєю унікальною природою. Туристи тут знайдуть ідеальні пляжі та руїни стародавніх поселень.

    Тури до Туреччини: Кемер

    КЕМЕР

    Турецька “all iclusive”. Місто є типовим морським курортом Туреччини. Велика кількість готелів із добре розвиненою інфраструктурою.

    Тури до Туреччини:: Мармаріс

    МАРМАРІС

    Курорт омивається двома морями – Егейським та Середземним. Маріс перекладається як “сяючий”, “блискучий” і це повною мірою описує курорт.

    Тури до Туреччини:: Сіде

    СІДЕ

    Про Сіде кажуть: “Античний музей просто неба”. Ідеальний сімейний курорт, тут широкі піщані пляжі з пологим входом у море.

    Тури до Туреччини:: Стамбул

    СТАМБУЛ

    Місто, яке чарує та закохує в себе з першого візиту. Стамбул дихає історією та унікальним поєднанням трьох світових релігій.

    ІНШІ НАШІ НАПРЯМКИ


    За час роботи компанії ми відвідали всі курорти України та близького зарубіжжя. Пропонуємо Вам найкращі місця.

    Днепр- Болгария автобус

    ДНІПРО – БОЛГАРІЯ

    Подорожі до Болгарії – це завжди безліч позитивних емоцій

    ДОКЛАДНІШЕ

    ЗАПОРІЖЖЯ - БОЛГАРІЯ АВТОБУСНІ ТУРИ

    ЗАПОРІЖЖЯ – БОЛГАРІЯ

    Найкращі курорти на узбережжі Чорного моря

    ДОКЛАДНІШЕ

    Кривой Рог- Болгария автобус

    КРИВИЙ РІГ – БОЛГАРІЯ

    З нами завжди комфортно, доступно, вигідно

    ДОКЛАДНІШЕ

    Направления за границу

    НАПРЯМКИ ЗА КОРДОН

    Транспорт розрахований на міжнародні поїздки

    ДОКЛАДНІШЕ

    НАПРЯМКИ ПО УКРАЇНІ

    НАПРЯМКИ ПО УКРАЇНІ

    Легко бронювати, комфортно їхати

    ДОКЛАДНІШЕ

    НАПРЯМКИ НА МОРЕ

    НАПРЯМКИ НА МОРЕ

    З нами завжди швидко, доступно, вигідно

    ДОКЛАДНІШЕ