ПОДОРОЖ ЗА КОРДОН

НАЙПОПУЛЯРНІШІ НАПРЯМКИ


 О НАС >> НАПРЯМКИ ЗА КОРДОН

НАШІ НАПРЯМКИ


Компанія “Елітон-тур” організовує автобусні тури до Болгарії, Туреччини та Молдови. Ми пропонуємо комфортабельні пасажирські перевезення сучасним транспортом, який обладнаний згідно з європейськими стандартами та розрахований на міжнародні рейси.

Відпочинок у Болгарії
БОЛГАРІЯ

Ми здійснюємо автобусні рейси до Болгарії із Запоріжжя, Дніпра, Кривого Рогу та Києва. Наші клієнти можуть вибрати як поїздку, так і комплексну путівку. Наші менеджери можуть підібрати індивідуально під ваш запит курорт, готель та тип харчування.
Відпочинок у Туреччині
ТУРЕЧЧИНА

Автобусні тури до Туреччини ми організовуємо до Стамбула, Анталії та Кемеру з Запоріжжя, Дніпра, Кривого Рогу та Києва. Крім автобусних турів, наша компанія пропонує різні варіанти путівок в Аланії, Сіде, Бодрум та інших курортах Туреччини.
Трансфер до аеропорту у Кишиньові
МОЛДОВА

Багато туроператорів пропонують велику кількість напрямків для відпочинку з вильотом із Кишинева. Це пов'язано із закритим небом над Україною. Якщо ви обрали путівку з вилітом із Молдови, ми із задоволенням допоможемо вам з трансфером до аеропорту.

ПЕРЕВАГИ КОМПАНІЇ «ЕЛІТОН-ТУР»






Наша важлива позиція – задоволений клієнт. Це результат, якого ми прагнемо. Завдяки цьому ми працюємо над собою і вдосконалюємося щодня. Саме з цієї причини більшість клієнтів повертаються до нас повторно. Ми відповідаємо за безпеку своїх пасажирів. Тому всі рейси компанії офіційно зареєстровані і маємо ліцензію на пасажирськи перевезення. Страхування пасажирів включено у вартість проїзду. Наш транспорт обладнаний згідно європейським стандартам. Ваша поїздка з нашою командою буде чудовим початком та завершенням відпочинку.
КОМФОРТ У ДОРОЗІ

Транспорт компанії – це сучасні автобуси, розраховані на міжнародні поїздки та обладнані всім для комфорту в дорозі: зручні крісла, система кондиціонування, аудіо та відео, WI-FI та USB роз’єми, великий багажник.
З НАМИ ВИГІДНО

Наші пасажири заощаджують на вартості квитка, розуміючи складність ситуації, ми зафіксували мінімальну ціну квитка. Крім того, у компанії діє гнучка система знижок для груп від 10 осіб, знижка дітям і у два боки.
БЕЗПЕКА

Елітон-Тур працює офіційно з повним пакетом документів та несе відповідальність за безпеку клієнтів. Кожен наш пасажир застрахований під час подорожі. Транспорт регулярно проходить технічне обслуговування.
СПОСІБ ОПЛАТИ

У міжнародних напрямках ми працюємо за частковою або повною оплатою.
Це з оформленням пакета документа проходження кордону. У разі передоплати достатньо внести 500 ₴ з квитка.
ПРОФЕСІЙНІСТЬ ВОДІЇВ

Весь колектив компанії має багаторічний досвід роботи у сфері пасажирських перевезень. Водії доброзичливі, добре знають маршрут і завжди є пунктуальними.
ОРГАНІЗАЦІЯ ПОЇЗДКИ

Оператори компанії завжди на зв'язку та готові прийняти вашу заявку. Менеджери коректно складають маршрут збору пасажирів, щоб унеможливити затримки в розкладі.

КОМПАНІЯ «ЕЛІТОН-ТУР»: ПРИНЦИПИ РОБОТИ


Компанія “Елітон-тур” працює у сфері туризму з 2013 року. Наш основний напрямок – пасажирські перевезення, тому ми знаємо всі складові комфортабельної поїздки. Оператори, менеджери, водії, вся команда – це згуртований колектив із багаторічним досвідом у сфері послуг, зокрема туризму. Звертаючись до нас, ви довіряєте професіоналам!

Наші цінності – це індивідуальний підхід, висока якість послуг та максимальна доступність. Виберіть напрямок, а ми візьмемо на себе організацію вашої подорожі.

ЗАЯВКА

Щоб організувати поїздку  за кордон необхідно зв'язати із нами зручним для вас способом: зателефонувати на вказані вище номери, відправити повідомлення до Вайбера або Телеграма, оформити онлайн-бронювання.
Оператори компанії на зв'язку 24/7/365, раді прийняти заявку та проговорити організаційні питання поїздки.
ПОВІДОМТЕ НАМ

Якщо ваші плани змінилися та поїздка не відбудеться або переноситься, будь ласка, повідомте про це менеджера компанії. Ми внесемо необхідні зміни до маршруту.
УЗГОДЖЕННЯ ДЕТАЛІВ

У міжнародних напрямках ми працюємо з часткової або повної оплати проїзду. Після того, як вона буде зроблена, вас вносять до списку пасажирів рейсу.

  За 1-2 дні до виїзду керівний менеджер напряму зв'яжеться з вами для узгодження деталей: марка та номер автобуса, місце відправлення та інші.
ПОВЕРНЕННЯ КОШТІВ

У разі повної або часткової оплати проїзду можливе повернення грошей: за 7 діб та раніше 100%, за 5 днів – 50%, за 3 добуи та пізніше гроші не повертаються.
Дякуємо за розуміння.
ВИКОНАННЯ

У призначений час наш транспорт чекає на вас в обумовленому місці. Якщо ви з якихось причин затримуєтеся, повідомте про це менеджера або водія, щоб не створювати незручності іншим пасажирам. 

Для комфорту пасажирів під час подорожі ми робімо санітарні зупинки кожні 4 години на АЗС.
ПРИМІТКА

Звертаємо вашу увагу, що час у дорозі може трохи змінюватися у зв'язку з трафіком на дорогах або через додаткові зупинки на вимогу, якщо такі будуть.

ІНШІ НАШІ НАПРЯМКИ


За час роботи компанії, ми відвідали всі курорти України та найближчого зарубіжжя та пропонуємо Вам найкращі місця

Поездка в Турцию из Днепра.

ТУРЕЧЧИНА

Відпочинок у Туреччині завжди надихає та дарує масу емоцій

ДОКЛАДНІШЕ

ДНЕПР- КИШИНЕВ

МОЛДОВА

Ми організуємо ваш трансфер до аеропорту Кишинева

ДОКЛАДНІШЕ

БОЛГАРІЯ

Узбережжя Чорного моря Болгарії завжди чекає на українців

ДОКЛАДНІШЕ

Направления за границу.

НАПРЯМКИ ЗА КОРДОН

Легко бронювати, комфортно їхати

ДОКЛАДНІШЕ

Направления по Украине.

НАПРЯМКИ ПО УКРАЇНІ

Транспорт розрахований на міжміські поїздки

ДОКЛАДНІШЕ

Направления на моря.

НАПРЯМКИ НА МОРЕ

Ці напрямки ми відновимо після перемоги

ДОКЛАДНІШЕ