МАРШРУТКА ГЕНІЧЕСЬК – ДНІПРО


Помилка: Contact form не знайдена.

 О НАС >> НАПРЯМКИ НА МОРЕ >>  НА МОРЕ ІЗ ДНІПРА>> ДНІПРО-ГЕНІЧЕСЬК

Помилка: Contact form не знайдена.

УМОВИ ПОЇЗДКИ


Ми побудували розклад поїздок таким чином, щоб максимально збільшити час перебування туристів на морі. Тому виїзд із Дніпра рано вранці, а зворотна дорога, отже після виселення з готелів.

ВИЇЗД З ДНІПРА
Дати відправлення уточнюйте у телефонному режимі
ТВЦ Слов’янський 7:00
вул. Курчатова, 1
ПРИБУТТЯ В ГЕНІЧЕСЬК
Час прибуття орієнтовний
АТБ (пр. Миру, 68)
ВІДПРАВЛЕННЯ З ГЕНІЧЕСЬКА
Точний час відправлення уточнить оператор
АТБ (пр. Миру, 68) — 08:00
ПРИБУТТЯ В ДНІПРО
Час у дорозі може трохи змінюватись у зв’язку з трафіком
Запорізьке шосе
пр. Б. Хмельницького
Вокзальна площа

АВТОБУС ДНІПРО – ГЕНІЧЕСЬК: ЯК ОРГАНІЗОВАТИ ПОЇЗДКУ НА МОРІ

Ми удосконалюємося та забезпечуємо високий рівень послуг, оскільки цінуємо репутацію. Ми працюємо офіційно та не є компанією-одноденкою. Страхування вже закладено у вартість квитків, незалежно від напрямку.

ЗАЯВКА

Забронювати поїздку Генічеськ - Дніпро. Для вирішення всіх організаційних питань щодо проїзду зателефонуйте нам або заповніть форму зворотнього зв'язку. Оператори компанії "Елітон-тур" завжди на зв'язку та раді проконсультувати вас та оформити бронь.
УЗГОДЖЕННЯ ДЕТАЛЕЙ

Перед складанням коректного маршруту, ми підтвердимо вашу броню, зателефонувавши вам з 09:00 до 10:00 за день до виїзду. Складуть маршрут відштовхуючись від усіх точок збору пасажирів і до 19:00 повідомлять деталі поїздки: час, номер маршрутки Генічеськ-Дніпро, ім'я та телефон водія.
ВИКОНАННЯ

За 5 хвилин до обумовленого часу будьте на посадці. У разі запізнення, повідомте про це менеджера або водія. Маршрутка Генічеськ-Дніпро слідує за певним маршрутом, є одна планова зупинка і в разі потреби - зупинки на вимогу.
ПОВІДОМТЕ НАМ

Якщо ваші плани змінилися та поїздка не відбудеться або переноситься, будь ласка, повідомте про це менеджера компанії. Ми внесемо необхідні зміни до маршруту.
ПОВЕРНЕННЯ КОШТІВ

У разі повної або часткової оплати проїзду можливе повернення грошей: за 3 доби та раніше 100%, за 2 дні – 50%, за добу та в день відправлення гроші не повертаються.
ПРИМІТКА

Звертаємо вашу увагу, що час у дорозі може трохи змінюватись у зв'язку з трафіком на дорогах або через додаткові зупинки на вимогу, якщо такі будуть.

МАРШРУТКА У ГЕНІЧНО З ДНІПРО РАЗОМ З «ЕЛІТОН-ТУР»


Це літо може стати незабутнім, якщо вирушити на відповідний курорт. Як щодо поїздки з Дніпра до Генічеська? Цей невеликий курорт має масу конкурентних переваг. Сюди приїжджають не лише сім’ї з малечею, а й активна молодь. Є розваги на будь-який смак та бюджет. Вирушайте разом із перевізником «Елітон Тур», з яким навіть тривала дорога стає легкою. Ми пропонуємо не лише подорож у комфорті, а й безпеку.

Автобусом до моря: чому обирають компанію «Елітон Тур»

Пасажирський перевізник «Елітон Тур» здійснює регулярні поїздки з Дніпра до Генічеська та інших курортів Арабатської Стрілки. Ми працюємо офіційно та дотримуємося законодавства України. Перевезення здійснюються на комфортабельному транспорті: крісла мають відкидні спинки, є кондиціонер та багажний відсік. Також працює DVD-система. У разі потреби у диспетчера можна уточнити план маршруту. Вся актуальна інформація, включаючи розклад, вартість квитків та інше, опублікована на сайті. Додатково у нас є гнучка система знижок, яка дозволяє нашим клієнтам економити. Хочете відправитися до Генічеська з Дніпропетровська? Ми з радістю допоможемо!

Помилка: Contact form не знайдена.

ПЕРЕВАГИ КОМПАНІЇ “ЕЛІТОН-ТУР”

Наша важлива позиція – задоволений клієнт. Це результат, якого ми прагнемо. Завдяки цьому ми працюємо над собою і вдосконалюємося щодня. Мабуть, з цієї причини більшість клієнтів повертаються до нас повторно. Ми відповідаємо за безпеку своїх пасажирів. Тому всі рейси компанії офіційно зареєстровані. Страхування пасажирів включено у вартість проїзду. Наш транспорт ¦обладнаний великими багажними відділеннями, в яких розміщуються навіть XXL валізи. У салонах є полиці для ручної поклажі, аудіо та відео система, а також WI-FI та USB роз’єми для зарядки гаджетів. Ваша поїздка до Кирилівки та назад до Дніпра з нашою командою буде чудовим початком та завершенням відпочинку.

Комфорт у дорозі

Транспорт компанії – це сучасні мікроавтобуси, розраховані на міжміські поїздки та обладнані всім для комфорту у дорозі. У салоні працює кондиціонер.
Оптимальна ціна квитка

Наші пасажири заощаджують на вартості квитка на море, оскільки ми здійснюємо трансфер від найближчої зупинки вашого будинку до бази відпочинку.
Безпека

Елітон-Тур працює офіційно з повним пакетом документів та несе відповідальність за безпеку клієнтів. Кожен наш пасажир застрахований під час подорожі.
Спосіб оплати

Нашим пасажирам не потрібно витрачати час та купувати квитки заздалегідь. Достатньо забронювати поїздку в телефонному режимі, а сплатити її можна в дорозі у водія або зробити переказ на картку Visa та MasterCard.
Професійність водіїв

Весь колектив компанії має багаторічний досвід роботи у сфері пасажирських перевезень. Водії доброзичливі, добре знають маршрут та завжди пунктуальні.
Організація поїздки

Оператори компанії завжди на зв'язку та готові прийняти вашу заявку. Менеджери коректно складають маршрут збору пасажирів, щоб унеможливити затримки в розкладі.

ТОП ЧАСТО ПИТАНЬ, ЩО ЗАДАЄТЬСЯ


"ЯК ВИЇХАТИ З ГЕНІЧЕСЬКА?"

Ми рекомендуємо скористатися послугами нашої компанії, адже "Елітон-тур" на ринку пасажирських перевезень з 2013 року, і за роки практики ми дізналися, як зробити так, щоб поїздка Дніпро-Геническ стала для вас чудовим початком відпочинку. Ми зустрічаємо своїх пасажирів на найближчій зупинці громадського транспорту до їхнього будинку та веземо максимально близько до місця відпочинку, що дозволяє заощадити гроші на таксі, сили та час на пересадках.
"МАРШРУТКА У ГЕНІЧЕСЬКА ЗРУЧНА? ЇЇ Є КОНДИЦІОНЕР"

Так звичайно! Транспорт компанії – це сучасні мікроавтобуси на 8-21 місце. Всі машини обладнані кондиціонерами, містким багажником, зручними кріслами з ременями безпеки, аудіо та відео системою. Крім того, наші водії мають великий досвід у сфері пасажирських перевезень. Вони завжди ввічливі та пунктуальні.
"ЧИ МОЖЕ, ЩО РЕЙС У ГЕНІЧНО СКАСУВАТЬ?"

Кожна наша поїздка в будь-якому напрямку 100%. На ринку пасажирських перевезень ми зарекомендували себе як клієнтоорієнтована компанія. У нас не буває скасованих чи перенесених виїздів. У нашому автопарку завжди є машини, які можуть замінити одна одну у разі технічних несправностей. Автобус Дніпро - Генічеськ 100% відвезе вас на море у вибраний вами день!
Маршрутка ДнІпрО - ГенІчесЬк
ВІДПОЧИНОК ДНІПРО - ГЕНІЧЕСЬК

ПАСАЖИРСЬКІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ НА МОРІ ДНІПРО-ГЕНІЧНО: ІНФОРМАЦІЯ ПРО КУРОРТ


Генічеськ розташований у Херсонській області, а омивається Азовським морем. Тут переважає помірно-континентальний клімат, завдяки чому дощі трапляються рідко. Тим не менш, Азов є дрібним морем і навіть після найсильнішого дощу вода швидко прогрівається.

  • Відпочиваючі можуть оселитися в будь-який тип житла: приватна садиба, готель, пансіонат або квартира. Ціни прийнятні: клас «економ» від 100 грн./добу, а квартири від 500 грн.
  • Пляжі піщані та відкриті для відвідування туристами. Вони практично не обладнані зручностями. Винятком є «дитячий» пляж, який отримав свою назву через невелику глибину.
  • Відпочиваючі в Генічеську з Дніпра зазначають, що добре розвинене громадське харчування. Тут є кафе, ресторани, їдальні та доставка їжі додому. Ціни прийнятні, але націнка може досягати 50% у деяких місцях.

Відпочинок на морському узбережжі: поїздка Дніпро – Генічеськ

  • Парк ім. Тараса Шевченка – головна пам’ятка курорту. Також відпочиваючі можуть вирушити до краєзнавчого музею, розташованого на вулиці Петровського, 1.

Віддалені туристичні об’єкти:

  • Гаряче джерело, яке відвідують для оздоровлення організму, знаходиться у селищі Щасливцеве;
  • Аквапарк «Oasis», що відкрився у 2017 році, розташований у п. Генічна Гірка;
  • Дельфінарій «Оскар-Геничеськ» також розташований у Генгірку. Шоу-програми починаються об 11:00 та о 15:00;
  • Можливий трансфер на страусину ферму, яка знаходиться неподалік п. Стрілецьке;
  • Біосферний заповідник «Асканія-Нова» розташований за 90 км від Генічеська. Сюди також можливі подорожі.

ІНШІ НАШІ НАПРЯМКИ


За час роботи компанії, ми відвідали всі курорти України та пропонуємо Вам найкращі місця.

Поездки на море Днепр - Счастливцево

Дніпр-Щчасливцево

Поїздки у Щасливцеве з Дніпра комфортабельними мікроавтобусами

ДОКЛАДНІШЕ

Поездки на море Днепр - Геническая Горка (Генгорка)

Дніпро – Генічеська Гірка

Маршрутка в Генгорку из Днепра- оптимальная поездка

ДОКЛАДНІШЕ

Поездки на море Днепр - Железный Порт

Дніпро – Залізний Пор

З нами завжди швидко, доступно, вигідно

ДОКЛАДНІШЕ

Поездки на море из Каменского

Поїздки на море з Кам’янського

Легко бронювати, комфортно їхати

ДОКЛАДНІШЕ

Поездки на море из Новомосковска

Поїздки на море з Новомосковська

Транспорт розрахований на міжміські поїздки

ДОКЛАДНІШЕ

Поездки на море из Запорожья

Поїздки на море із Запоріжжя

З нами завжди швидко, доступно, вигідно

ДОКЛАДНІШЕ